Saturday, October 13, 2007
韓国料理 豚三枚肉の焼き肉 サムギョプサル(삼겹살) Korean Food Roast Pork Samgyeopsal
先日、韓国料理を食べました。
豚三枚肉の焼き肉 サムギョプサル(삼겹살)です。
斜めに置いた鉄板の上で豚肉やき余分な油は流れる仕組み。
豚肉とキムチをレタスで巻いて味噌をつけて一緒にたべる。。。
うほおお と声のでるおいしさ。
これぞ韓国料理。
友達に教わったすばらしい韓国料理。これからも食べていきたいと思います。
コリアンの友達たちよ! キムチおくってくれねーかなー。。。
ソージュンと一緒にまた楽しみましょう。
3,6,9とかではしゃがないでゆっくりお話しながら。。。
ふふふ
I ate Korean food roast pork Samgyeopsal in Japan!!
soooo nice!
I roasted a pig on an iron plate.
I ate with a lettuce and kimchi and Miso!!!!
cooooooooooooooooooooooooooooooool!
it was so nice food!
I will eat Korean food from now on.
I wish my Korean friend send me many Kimchi!!
someone please!!
I wanna drink So-Jung HUHUHU
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment